Wersja żałobna serwisu - tryb żałobny

Informacje ogólne

Tryb żałobny to funkcjonalność, która pozwala w prosty sposób zmienić wygląd całego serwisu na jej odpowiednik w skali szarości. Włączenie tej funkcjonalności w ustawieniach systemu powoduje wyświetlanie zawartości całej strony w odcieniach szarości. W każdej chwili można ją wyłączyć i serwis jest wyświetlany w swych naturalnej kolorystyce.


Włączenie trybu żałobnego powoduje wyświetlanie serwisu - strony głównej i podstron - w odcieniach szarości m.in.

  • wszystkich tekstów
  • wszystkich linków
  • zdjęć w artykułach i galeriach
  • elementów graficznych serwisu jak menu, tła, inne grafiki

Wersja żałobna nie zmienia formatowania banerów flash, które należy wymienić ręcznie na odpowiednio
 

Przykład działania

 
Oryginalna wersja stronyTa sama strona z włączonym trybem żałobnym
 

Zobacz także

Analiza treści i zarządzanie linkami

Tager na moduł do analizy treści - artykułów html oraz zarządzania linkami - umożliwia szybkie wyszukiwanie fraz i dodawanie i usuwanie linków.

Cookies

Strona używa Cookies. Więcej w Polityce Prywatności. - więcej

Newsletter
2 x w miesiącu
nowości i promocje na Twój e-mail
Imię
Email
 
Akceptuję politykę prywatności